Vi fikser dine MAC problemer

MAC problemer - dem løser vi gerne!

Få repareret eller serviceret din Mac hos Frohns IT-Service

Hos Frohns IT-Service hjælper vi dig med nogle af de problematikker, der kan opstå, når du er ejer af en Mac. I langt de fleste tilfælde kan det bedre betale sig at få repareret din Mac frem for at købe en helt ny. 

Om du har brug for en Mac reparation eller blot vil have hjælp til at opdatere den, kan vi hjælpe dig – uanset hvor du er. Langt de fleste serviceringer eller reparationer kan tages via fjernsupport. Det betyder, at du hurtigt kan få løst problemet og komme videre.

Hos Frohns IT-Service kan vi hjælpe dig med følgende:

Opdatering af styresystem

Når du har en Mac eller Macbook, er det vigtigt altid at have den nyeste opdatering til styresystemet, da det giver den bedste sikkerhed mod ondsindede trusler som virus, pishing og malware. 

Derudover får du også de nyeste features, fejlrettelser og egenskaber til apps, som du alt sammen selvfølgelig ikke vil gå glip af.

Hvis du har brug for hjælp til at udføre en korrekt opdatering af styresystemet, står vi til rådighed. Vi har stor erfaring i at opdatere styresystemer, så vi hjælper hellere end gerne, så du står med den bedst mulige udgave af din Mac.

Opsætning af mail

Oplever du problemer med din mail? Har du brug for hjælp til opsætningen af en eller flere e-mailadresser? Eller noget helt tredje? 

I dag er det meget normalt at have op til flere e-mailadresser som bruges til privat og arbejdsbrug, hvortil der findes en større vifte af mailprogrammer til oprettelse af e-mails. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvilket du skal vælge i forhold til dit behov.

Om du har brug for hjælp til at vælge det rette e-mailprogram eller til opsætningen af e-mails, kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med forskellige e-mailprogrammer, og hjælper dig hellere end gerne.

Du kan læse mere om opsætning af e-mail hos Frohns IT-service her. 

Reinstallation af OS X

Hvis der er opstået et problem med softwaren eller hardwaren på din Mac, indeholder Mac OS X funktioner til både gendannelse og reparation, hvilket enten kan løse problemerne med din software eller hardware og gendanne softwarens originale fabriksindstillinger, hvis du skulle have brug for det. Det kan gøres ved hjælp af OS X – også hvis din Mac ikke kan starte korrekt.

Vi er eksperter i Mac reparation og kan hjælpe dig med at reinstallere OS X uanset grunden til det.

Skift fra almindelig harddisk til SSD

Der er store fordele ved at skifte fra en almindelig harddisk til SSD.
En SSD-disk er nemlig meget hurtigere end en gammeldags harddisk – fordi den er uden mekaniske dele.

Når du skifter fra almindelig harddisk til SSD oplever du følgende fordele:

 • Din Mac bliver meget hurtigere.
 • Den får hurtigere opstartstid.
 • Maskinen bliver mere robust.
 • Den bliver stødresistent.
 • Strømforbruget bliver mindre.
 • Der vil ingen støj være fra disken.

Hvis du gerne vil have disse fordele på din Mac, hjælper vi dig på professionel vis med at skifte din harddisk.

No cure no pay

Hos Frohns IT-Service betaler du ikke for noget, du ikke får.
Det betyder, at du ikke skal hive en masse penge op af lommen, hvis vi ikke formår at løse problemet med din Mac. Det er en del af vores service – og det har vi valgt at have, da det skal være trygt at henvende sig til os, hvis du har brug for hjælp til Mac reparation.

Andre problemer? Vi tager gerne udfordringen op

Oplever du andre problemer med din Mac, end hvad vi har nævnt ovenfor? Så kontakt os gerne og fortæl os om de problemer, du oplever. Så tager vi gerne udfordringen op og ser, om ikke vi kan hjælpe med at løse problemet.

No cure no pay

Hos Frohns IT-Service betaler du ikke for noget, du ikke får. Det betyder, at du ikke skal hive en masse penge op af lommen, hvis vi ikke formår at løse problemet med din Mac. Det er en del af vores service – og det har vi valgt at have, da det skal være trygt at henvende sig til os, hvis du har brug for hjælp til Mac reparation.
Anmeldelserne taler for sig selv
Helt igennem fantastisk service, kan kun anbefales herfra.Er man spm jeg helt blank på computere, så får du her den rette vejledning og råd.. Så du ikke køber noget du ikke har brug for.Helt igennem ærlig og reel rådgivning, og til rigtig fine priser.. 5 kæmpe store stjerner fra mig.
Morten R Pedersen
Morten R P.
16:45 10 Apr 21
Frohns IT har en helt fantastisk service, til priser der også kan betales!Jeg har fået bygget en PC til min ene søn, og fået IT hjælp til min anden søns PC. Begge opgaver, med tilhørende service og hjælp løst til UG!Bliver du ikke glad, og tilfreds her, så bliver du det aldrig!Vh Mogens E N Mogens Emil Nørgaard Mortensen
Vi kan kun give 5/5, ualmindelig god service.God gaming PC blev bygget på 1 dag.Venlig og imødekommende.Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her, kan varmt anbefales !!
Pia Toft Sørensen
Pia Toft S.
07:30 16 Feb 21
Excellent service, amazing response time and very user-friendly guidance throughout the entire process.I had recently built a gaming PC and after a month of use it began a very disturbing restart cycle that no matter what, I couldn't seem to solve. Frohns-IT was able to solve the problem in less than three days and helped make it very accessible in regards to getting the computer to him. To add to this, he was also very helpful even before the computer got to him, giving me advice and instructions over the phone on what to do.Overall, I am highly pleased with the results and customer support and would definitely recommend that anyone with PC issues make use of these services.
Anders Nielsen
Anders N.
05:56 16 Jan 21
Jimmy hjalp mig i sin tid med at få lavet hjemmeside, og få tilhørende mails til mit firma. Jeg har lige lukket mit firma ned. I dag ringede han og spurgte om han ikke skulle sørge for at få afviklet disse igen. JO tak - sikke en service 👍
Mette Horsted Thorsen
Mette Horsted T.
16:20 12 Jan 21
Super god og ærlig service.
Dorthe Besand
Dorthe B.
21:49 29 Dec 20
Super god og hurtig service. Vil helt klar anbefale Frohns IT-Service til alle!
Gustav Nørby Tøt
Gustav Nørby T.
09:03 20 Nov 20
Super service og rådgivning. Leveret præcis til aftalt tid og pris.
Henrik Høeg Kirk
Henrik Høeg K.
18:25 18 Nov 20
Super go service. Bestilte computer til knægten fredag kl 16, den var klar til afhentning søndag eftermiddag. Super hurtig leverings tid
Christian Nielsen
Christian N.
16:36 04 Oct 20
Jeg fik en super god, personlig service. Computeren blev lynhurtigt bygget og leveret til adressen og så til en rigtig god pris endda. Jeg kan ikke anbefale Frohns IT-Service højere, da jeg aldrig har fået bedre IT-Service. 5/5* Herfra
Frederik Groht Mortensen
Frederik Groht M.
13:33 03 Oct 20
God service og vejledning ved køb og tilpasning af gamingcomputer. Leverer et præcist tilbud, holder alle aftaler og god information ved overlevering af færdig computer. Meget behjælpelig og svarer hurtigt på beskeder.
Øyvind Johansen
Øyvind J.
16:27 27 Sep 20
Jimmy kan varmt anbefales, servicen hele vejen igennem har været helt fantastisk. Med opdateringer når der sker fremgang, og gode anbefalinger skulle der opstå problemer.Jeg kommer 100% tilbage.
Daniel L. Jespersen
Daniel L. J.
06:43 28 Aug 20
Jimmy kom mig lige til undsætning her til aften, og sørgede for at jeg kunne sende pakker til mine kunder i morgen. Og endda med den største tålmodig, på trods af at det er en søndag aften. Nu kan jeg sove trygt i nat. Største anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Sarah Julie Saxhøj
Sarah Julie S.
18:57 16 Aug 20
Bruger Frohns-It til hjælp både privat men også i min egen forretning. Der er god rådgivning hos Frohns-It, og man føler man får noget for pengene. de bedste anbefalinger herfra.
Karsten Hamborg Ravnsgaard
Karsten Hamborg R.
07:29 28 Jul 20
Rigtig hjælpsom, samt god service.Kan klart anbefales 👍🏻
Andreas Sørensen
Andreas S.
16:33 12 Jul 20
Fremragende Service🔥 Hurtig tilbagemeldning!
fantastisk service hele vejen fra forslag til endelig beslutning og der fra levering og klargjort PC der bare skulle sættes til og startes... også direkte ind i klar Windows... tak for rigtig god service...
Morten Sabroe
Morten S.
21:40 19 Jun 20
Fik super hurtig hjælp fra Frohns IT service ifm. omlægning af hjemmeside. Kompetent og fornem serivice 🤩🤩
Kristian Sletten
Kristian S.
13:14 19 Jun 20
Perfekt 1 til 1 service! Tager kunden med i hånden hele vejen gennem forløbet, i dette tilfælde var det køb af ny computer med specielle præferencer. 5/5 vil anbefale, og bruge igen.
Flot service gode priserKommer gerne igen
Per Stærmose Christensen
Per Stærmose C.
14:13 04 Apr 20
Flink gut og rigtig god service🙂
Thomas Thorgård Andersen
Thomas Thorgård A.
18:26 03 Apr 20
ikke sidste gang jeg handler hos Jimmy. Super service 👍🏻😁
Super venlig og hjælpsom, han får tingene klaret, så de fungere.Nok ikke sidst gang jeg snakker med ham.
Emil Rolighed Nielsen
Emil Rolighed N.
17:56 07 Feb 20
Igår Daniel har fået en vil gamer maskine, er meget glad for.Super god & hurtigt service.Fik god rådgivning om opstart og drift.Jeg kan varmt anbefale Frohns IT SERVIS😊
Gosia Steciuk-Protasenko
Gosia S.
20:00 12 Jan 20
Sublim service. Fik god rådgivning om opstart og drift af hjemmeside samt SEO. Hjalp midt i juleferien, da jeg havde mest brug for det og tid til projektet.
Niels Peter Martin Pedersen
Niels Peter Martin P.
14:21 27 Dec 19
Jeg havde en udfordring med en excel fil, som jeg selv og flere andre har prøvet at løse uden held. Frohns IT-Service fik i løbet af ingen tid løst mit problem - tak for rigtig god service. I er de første jeg tager fat i næste gang jeg står med et problem.
Birthe Bülow Petersen
Birthe Bülow P.
21:28 10 Oct 19
Så fik Nicolai indfriet et længe venter ønske om at købe sig en rigtig gamer PC :-)Jimmy fra Frohns IT-service har været en kæmpe hjælp både med at finde de rigtige dele, og med at samle pc’en så den kører som den skal 🙂
Ian Jensen
Ian J.
15:36 23 May 19
Super service som altid af Jimmy. Afleverede en langsom bærbar og fik en hurtig tilbage 😉
Dan Larsen
Dan L.
06:33 20 May 19
Så blev det oz Tobias tur til at få en gamer pc 👍 han er megga tilfreds, tusind tak for god service Frohns it- service 👍👍
Tina Svenningsen
Tina S.
14:31 27 Apr 19
Service i top-klasse👌🏻 Gode råd og vejledning, sælger ikke noget kunden ikke har brug for. Hurtig ekspedition.
Afleverede min pc til reperation i mandags og mandag aften fik jeg allerede afvide hvad der skulle lave og har allerede fået den tilbage igen 😊👍 Ikke sidste gang jeg bruger Frohns IT-Service 😊👍
Jonas Rasmussen
Jonas R.
09:26 19 Apr 19
Tog kontakt til Jimmy da jeg i længere tid har ønsket at skifte min gamle gamer pc ud med en der var up to date. Jimmy spurgte indtil mit behov og mine ønsker, hvad jeg lagde vægt på og sendte mig kort efter et forslag ud fra den pris jeg var villig til at give. Derefter gik det stærkt. PCén blev modtaget dagen efter den var sendt fra Frohns IT service - Alt var installeret og opdateret - jeg havde en ekstern Harddisk, her havde Jimmy lagt en vejledning til skift af harddisken i kabinettet og sikret grafikkortet med skum så det ikke kunne knække af hvis GLS ikke fragtede den sikkert nok. God opfølgning efter maskinen ankom for at sikre at alt virkede efter forsendelsen. FANTASTISK service - Tusinde tak Jimmy, her handler jeg gerne igen!
Lennart Andersson
Lennart A.
12:32 04 Apr 19
Super god service! Vi havde problemer med vores trådløse internet - og lånte derfor en Ubiquiti wifi access point af Frohns IT. Den virkede upåklageligt og vi har netop nu fået vores egen installeret - også af Frohns IT.
Anja Færk Mikkelsen
Anja Færk M.
18:43 26 Feb 19
Her får man en fantastisk service. Tingene er i orden og man får en virkelig god rådgivning.Kan klart anbefale Frohns IT-Service.
Anne Bæk Noesgaard
Anne Bæk N.
19:40 21 Feb 19
Super service både før, under og efter køb af gamer computer. Hurtig respons når vi har spørgsmål.
Brian Pedersen
Brian P.
19:33 21 Feb 19
Hej alle Kan varmt anbefale Frohns IT ServiceHan lever fuldt ud op til Det man kalder IT Service hold da op Fik bygget en super fin Pc på under 8 dage og altid svar når man skriver Så 5 ud af 5 Stjerner 👍😄
Kim Kallemose Hansen
Kim Kallemose H.
20:54 19 Dec 18
Rigtig god service! Jeg har været helt tryg ved at aflevere min computer til ham. Helt sikkert et sted jeg godt kunne finde på at bruge en anden gang�
Pernille Klemmensen
Pernille K.
17:56 21 Aug 18
Jeg har oplevet virkelig god service. Blev informeret undervejs og der er ikke gjort noget uden mit sammentykke, han er også hurtig og billig, alt i alt virkelig god service. �
Malene Gregersen
Malene G.
11:47 21 Jul 18
Rigtig god service og hurtig behandling.Fik opgraderet og opdateret min IMac �
Dion Pedersen
Dion P.
21:15 15 Mar 18
SUPER SERVICE!!Jeg har fået lavet en vild gamer maskine til billige penge...Tak for god behandling!
Benjamin Domino
Benjamin D.
21:50 12 Jan 18
Fik hjælp til og sætte den helt rigtige computere sammen som passer lige til mig. Frohns IT fik samlet pc'en og lage Windows på samt satte den helt rigtig op så det bare var "plug and play" 5 ud af 5 og kommer helt sikkert igen �
Simon Mikkelsen
Simon M.
18:57 19 Nov 17
Hurtig og effektiv hjælp. Du får mine varmeste anbefalinger. Med venlig hilsenGitte Hansen
Gitte Lone Hansen
Gitte Lone H.
18:36 13 Feb 17
Super service og hurtigt 😋
Karin Pia Blach
Karin Pia B.
16:04 21 Jan 17
Endnu engang er Frohns it-service på pletten og redder mig og min pc. tak for god service
Super hurtig løsning af mit problem og god service/opfølgning �
Lisbeth Jensen
Lisbeth J.
13:26 27 Oct 16
Jeg kan varmt anbefale Frohns IT Service!✔️ Hurtig reparation. ✔️ Rigtig go' service. ✔️ Tip-top pris. Jeg stod og skulle have renset blæseren på min gamle sag af en MacBook Pro inden flytning. Jimmy var så super fleksibel med afhentning og levering i løbet af samme aften - VIRKELIG LÆKKERT, når man har meget at tænke på inden uddannelsesstart.
Line Pedersen
Line P.
20:44 28 May 16
Super hurtig behandling og fantastisk service samt en meget overkommelig pris! Min computer fik skiftet sin harddisk ud med et SSD drev, og den fungerer upåklageligt og 100 gange bedre, end da jeg afleverede den!
Louise Damm Andersen
Louise Damm A.
14:42 16 May 16
Super service, it-snak der er til at forstå og det er som at få en helt ny computer hjem
Pernille Sofie Nybo
Pernille Sofie N.
20:42 28 Mar 16
Altid god og hurtig service som bare virker - og så tales der et sprog man kan forstå
Clauz Christian Frohn
Clauz Christian F.
15:08 06 Mar 16
Han har lavet min PC fra bunden og lavet den hvis der har været et problem, altid en god rådgivning. Kan varmt anbefales.
Thomas Nygaard Pedersen
Thomas Nygaard P.
19:47 11 Feb 16
Han er SÅ dygtig , han har styr på tingene og sige heller fra, hvis han mener det ikke kan betale sig at lave, istedet for blot at tjene penge!Super service på alt ligefra telefoner til computere og alt der imellem
Kathrine Byskov Hansen
Kathrine Byskov H.
13:03 22 Jan 16

Kontakt Frohns IT-Service

Bestil et opkald

Du modtager typisk et opkald indenfor 4-6 timer.

Udfyld kontaktformularen

Du modtager typisk svar på din mail indenfor 6-8 timer.

Hvor holder Frohns IT-Service til?

Frohns IT-Service holder til i byen Mønsted nær Viborg.
Ligger på rute 16 mellem Viborg og Holstebro

Fra hvilke byer kommer kunderne typisk fra?

 • Viborg
 • Holstebro
 • Herning
 • Skive
 • Struer
 • Lemvig
 • Mors
 • Mønsted
 • Løgstrup
 • Bjerringbro
 • Karup
 • Ulfborg
 • Ikast
 • Rødkærsbro

Frohns IT-Service
Blegevej 14, Mønsted
8800 Viborg
CVR-nummer: 38917056

Bestil et opkald

  Hvad er dit navn? *

  Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

  JaNej

  Hvad er din mail? *

  Hvad er dit telefonnummer?

  En kort beskrivelse af dit problem/spørgsmål *

  Frohns IT-Service
  Blegevej 14, Mønsted
  8800 Viborg
  CVR-nummer: 38917056

  Udfyld kontaktformularen

   Hvad er dit navn? *

   Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

   JaNej

   Hvad er din mail? *

   Smid evt. dit telefonnummer

   En kort beskrivelse af dit problem/spørgsmål *

   Frohns IT-Service
   Blegevej 14, Mønsted
   8800 Viborg
   CVR-nummer: 38917056