Fjernsupport

Hvordan fungere det?

Problemerne fixes mens du er derhjemme

Vi løser IT-problemer via fjernsupport

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have hjælp fra os via fjernsupport. Det kan være, du ikke har mulighed for komme hen til os, ligesom det også kan være, at du har et problem med din computer, som giver bedst mening for både du og os, at vi løser over fjernsupport. Der kan også være en helt tredje grund.  

Lige meget hvad grunden er, kigger vi gerne på, om ikke vi kan løse dit IT-problem via fjernsupport!

Vi løser IT-problemer via fjernsupport

Fjernsupport er ganske enkelt, at en tekniker får adgang til din computer, selvom han ikke er fysisk til stede. Teknikeren kan via sin egen computer ændre ting på din computer såsom at slette filer, installere programmer og andre ting, som kræver IT-support. Har du derfor et problem, som ikke kræver en reparation, kan vi med al sandsynlighed hjælpe dig via fjernsupport.

Hvordan får vi adgang til din computer?

For at yde fjernsupport kræver det, at vi får adgang via et program, der hedder TeamViewer. Programmet gør det muligt at lade os kigge med på din skærm uanset hvor i landet, du befinder dig.

 

Når vi får adgang til din computer via TeamViewer, kan vi bevæge os rundt på din computer, som var vi ved siden af dig. Det gør det nemt at hjælpe med dit IT-problem og sparer både tid og penge.

 

Har du ikke allerede TeamViewer installeret på din computer, kan du hente det her.

Hvordan foregår fjernsupport?

Selvom det måske virker grænseoverskridende at give os adgang til din computer via Teamviewer, er det trygt at lade os gøre det. Du kan følge med hele vejen og har mulighed for at stoppe adgangen, hvis du ikke føler dig tryg ved situationen.

 

Det hele starter med, at du ringer til os på 61 78 57 47 eller udfylder vores kontaktformular, hvor du fortæller os om dit problem. Så vurderer vi i fællesskab, om dit problem med din computer kan løses via fjernsupport.

 

Beslutter vi os for, at du kan hjælpes gennem fjernsupport, beder vi dig om at installere TeamViewer på din computer. Programmet virker både på Windows og MacOS.

 

Når du har installeret TeamViewer på din computer, oplyser du dit bruger ID og adgangskode til os, hvorefter vi kan få adgang til din computer.

 

Det er med andre ord nemt og enkelt at lade os hjælpe dig via fjernsupport.

Anmeldelserne taler for sig selv
Super venlig og hjælpsom, han får tingene klaret, så de fungere.Nok ikke sidst gang jeg snakker med ham.
Emil Rolighed Nielsen
Emil Rolighed N.
17:56 07 Feb 20
Super service! Super flink gut at snakke med. Har man spørgsmål kan man bare skrive til ham. Købte en gamer pc hos ham. Komplet og billig. Den kører bare som den skal. Det er ikke sidste gang jeg handler med ham😃
Dennis Husedzinovic Andersen
Dennis Husedzinovic A.
18:20 16 Jan 20
Igår Daniel har fået en vil gamer maskine, er meget glad for.Super god & hurtigt service.Fik god rådgivning om opstart og drift.Jeg kan varmt anbefale Frohns IT SERVIS😊
Gosia Steciuk-Protasenko
Gosia S.
20:00 12 Jan 20
Sublim service. Fik god rådgivning om opstart og drift af hjemmeside samt SEO. Hjalp midt i juleferien, da jeg havde mest brug for det og tid til projektet.
Niels Peter Martin Pedersen
Niels Peter Martin P.
14:21 27 Dec 19
Jeg havde en udfordring med en excel fil, som jeg selv og flere andre har prøvet at løse uden held. Frohns IT-Service fik i løbet af ingen tid løst mit problem - tak for rigtig god service. I er de første jeg tager fat i næste gang jeg står med et problem.
Birthe Bülow Petersen
Birthe Bülow P.
21:28 10 Oct 19
Så fik Nicolai indfriet et længe venter ønske om at købe sig en rigtig gamer PC :-)Jimmy fra Frohns IT-service har været en kæmpe hjælp både med at finde de rigtige dele, og med at samle pc’en så den kører som den skal 🙂
Ian Jensen
Ian J.
15:36 23 May 19
Super service som altid af Jimmy. Afleverede en langsom bærbar og fik en hurtig tilbage 😉
Dan Albæk Larsen
Dan Albæk L.
06:33 20 May 19
Så blev det oz Tobias tur til at få en gamer pc 👍 han er megga tilfreds, tusind tak for god service Frohns it- service 👍👍
Tina Svenningsen
Tina S.
14:31 27 Apr 19
Service i top-klasse👌🏻 Gode råd og vejledning, sælger ikke noget kunden ikke har brug for. Hurtig ekspedition.
Afleverede min pc til reperation i mandags og mandag aften fik jeg allerede afvide hvad der skulle lave og har allerede fået den tilbage igen 😊👍 Ikke sidste gang jeg bruger Frohns IT-Service 😊👍
Jonas Rasmussen
Jonas R.
09:26 19 Apr 19
Min søn på 11 år, har smidt sine sparepenge efter en gamer pc. Jeg kiggede lidt omkring, og faldt over frohn it-service. I forløbet op til købet god service og Jimmy havde nemt ved at at sætte sig ind i vores behov. Han har efter min bedste overbevisning sammensat en super pc, inden for vores budget. Efter købet, har servicen været helt suveræn. Vi havde lidt opstarts problemer ang lav ydelse( spillet var sat forkert op) Jimmy gik helhjertet ind i det, og gjorde alt for at sønnike blev tilfreds. Lidt problemer med at få headset til at fungere. Det problem løste han også på glimrende vis.Ved ikke om problemerne var fejl 40( os selv). Uanset hvad har servicen været genial og de største anbefalinger herfra
Jørgen Harbo
Jørgen H.
13:21 04 Apr 19
Tog kontakt til Jimmy da jeg i længere tid har ønsket at skifte min gamle gamer pc ud med en der var up to date. Jimmy spurgte indtil mit behov og mine ønsker, hvad jeg lagde vægt på og sendte mig kort efter et forslag ud fra den pris jeg var villig til at give. Derefter gik det stærkt. PCén blev modtaget dagen efter den var sendt fra Frohns IT service - Alt var installeret og opdateret - jeg havde en ekstern Harddisk, her havde Jimmy lagt en vejledning til skift af harddisken i kabinettet og sikret grafikkortet med skum så det ikke kunne knække af hvis GLS ikke fragtede den sikkert nok. God opfølgning efter maskinen ankom for at sikre at alt virkede efter forsendelsen. FANTASTISK service - Tusinde tak Jimmy, her handler jeg gerne igen!
Lennart Andersson
Lennart A.
12:32 04 Apr 19
Super god service! Vi havde problemer med vores trådløse internet - og lånte derfor en Ubiquiti wifi access point af Frohns IT. Den virkede upåklageligt og vi har netop nu fået vores egen installeret - også af Frohns IT.
Anja Færk Mikkelsen
Anja Færk M.
18:43 26 Feb 19
Her får man en fantastisk service. Tingene er i orden og man får en virkelig god rådgivning.Kan klart anbefale Frohns IT-Service.
Anne Bæk Noesgaard
Anne Bæk N.
19:40 21 Feb 19
Super service både før, under og efter køb af gamer computer. Hurtig respons når vi har spørgsmål.
Brian Pedersen
Brian P.
19:33 21 Feb 19
Kan 100% anbefale Frohns IT-Service!Jeg kontakter Jimmy, da jeg har bestilt en SSD til min gamle PC, som jeg ikke selv kan få til at fungere.Jimmy mener ikke det er et problem, og vi aftaler en god pris.Beklageligvis går noget galt i bundkortet, og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men det var en 8 år gammel computer.Håndteringen herefter er helt til UG - der er ingen smalle steder overhovedet, og vi finder frem til en fornuftig løsning.Her tør jeg trygt overlade mit IT-udstyr igen, og kan klart anbefales!
Mathias Dan Sigaard
Mathias Dan S.
19:57 23 Dec 18
Hej alle Kan varmt anbefale Frohns IT ServiceHan lever fuldt ud op til Det man kalder IT Service hold da op Fik bygget en super fin Pc på under 8 dage og altid svar når man skriver Så 5 ud af 5 Stjerner 👍😄
Kim Kallemose Hansen
Kim Kallemose H.
20:54 19 Dec 18
Rigtig god service! Jeg har været helt tryg ved at aflevere min computer til ham. Helt sikkert et sted jeg godt kunne finde på at bruge en anden gang�
Pernille Klemmensen
Pernille K.
17:56 21 Aug 18
Jeg har oplevet virkelig god service. Blev informeret undervejs og der er ikke gjort noget uden mit sammentykke, han er også hurtig og billig, alt i alt virkelig god service. �
Malene Gregersen
Malene G.
11:47 21 Jul 18
Rigtig god service og hurtig behandling.Fik opgraderet og opdateret min IMac �
Dion Pedersen
Dion P.
21:15 15 Mar 18
Her kan man trygt aflevere sit it-udstyr. Det er i gode hænder, super god & hurtig service �����Har en meget glad søn, der nyder sin opdaterede computer, der nu fungerer som den skal!
Anne-Louise Michno
Anne-Louise M.
20:17 20 Feb 18
SUPER SERVICE!!Jeg har fået lavet en vild gamer maskine til billige penge...Tak for god behandling!
Benjamin Domino
Benjamin D.
21:50 12 Jan 18
Fik hjælp til og sætte den helt rigtige computere sammen som passer lige til mig. Frohns IT fik samlet pc'en og lage Windows på samt satte den helt rigtig op så det bare var "plug and play" 5 ud af 5 og kommer helt sikkert igen �
Simon Mikkelsen
Simon M.
18:57 19 Nov 17
Hurtig og effektiv hjælp. Du får mine varmeste anbefalinger. Med venlig hilsenGitte Hansen
Gitte Lone Hansen
Gitte Lone H.
18:36 13 Feb 17
Super service og hurtigt 😋
Karin Pia Blach
Karin Pia B.
16:04 21 Jan 17
Endnu engang er Frohns it-service på pletten og redder mig og min pc. tak for god service
Super hurtig løsning af mit problem og god service/opfølgning �
Lisbeth Jensen
Lisbeth J.
13:26 27 Oct 16
Jeg kan varmt anbefale Frohns IT Service!✔️ Hurtig reparation. ✔️ Rigtig go' service. ✔️ Tip-top pris. Jeg stod og skulle have renset blæseren på min gamle sag af en MacBook Pro inden flytning. Jimmy var så super fleksibel med afhentning og levering i løbet af samme aften - VIRKELIG LÆKKERT, når man har meget at tænke på inden uddannelsesstart.
Line Pedersen
Line P.
20:44 28 May 16
Super hurtig behandling og fantastisk service samt en meget overkommelig pris! Min computer fik skiftet sin harddisk ud med et SSD drev, og den fungerer upåklageligt og 100 gange bedre, end da jeg afleverede den!
Louise Damm Andersen
Louise Damm A.
14:42 16 May 16
Super service, it-snak der er til at forstå og det er som at få en helt ny computer hjem
Pernille Sofie Nybo
Pernille Sofie N.
20:42 28 Mar 16
Altid god og hurtig service som bare virker - og så tales der et sprog man kan forstå
Clauz Christian Frohn
Clauz Christian F.
15:08 06 Mar 16
Super service da min "gamle" PC skulle opgraderes.
Arne Ladegaard
Arne L.
09:05 20 Feb 16
Han har lavet min PC fra bunden og lavet den hvis der har været et problem, altid en god rådgivning. Kan varmt anbefales.
Thomas Nygaard Pedersen
Thomas Nygaard P.
19:47 11 Feb 16
Han er SÅ dygtig , han har styr på tingene og sige heller fra, hvis han mener det ikke kan betale sig at lave, istedet for blot at tjene penge!Super service på alt ligefra telefoner til computere og alt der imellem
Kathrine Byskov Hansen
Kathrine Byskov H.
13:03 22 Jan 16

Kontakt Frohns IT-Service


Bestil et opkald

Du modtager typisk et opkald indenfor 4 - 6 timer

Udfyld kontaktformularen

Du modtager typisk svar på din mail indenfor 6 - 8 timer

Hvor holder Frohns IT-Service til?

Frohns IT-Service holder til i byen Mønsted nær Viborg.
Ligger på rute 16 mellem Viborg og Holstebro

Klik på kortet for at starte navigationen​

Fra hvilke byer kommer kunderne typisk fra?

 • Viborg
 • Holstebro
 • Herning
 • Skive
 • Struer
 • Lemvig
 • Mors
 • Mønsted
 • Løgstrup
 • Bjerringbro
 • Karup
 • Ulfborg
 • Ikast
 • Rødkærsbro

Bestil et opkald

Hvad er dit navn? *

Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

JaNej

Hvad er din mail? *

Hvad er dit telefonnummer?

En kort beskrivelse af dit problem/spørgsmål *

Udfyld kontaktformularen

Hvad er dit navn? *

Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

JaNej

Hvad er din mail? *

Smid evt. dit telefonnummer

En kort beskrivelse af dit problem/spørgsmål *