Antivirus

Frohns IT-Service anbefaler ESET's produkter!

Essentiel antivirus til din PC eller MAC

Hvad er antivirus?

Antivirus-software er programmer, som forebygger, søger efter, finder samt fjerner virus og andre ondsindede programmer såsom trojanske heste, spyware, adware, orme og mange flere.

Hvorfor have antivirus?

Der bliver ikke snakket lige så meget og lige så højt om antivirus i dag, som der gjorde engang. Ikke desto mindre er problemet med virus, malware og andre ondsindede programmer ikke blevet mindre. Et godt antivirusprogram er derfor ganske essentielt at have på din computer.

Mennesker bag udviklingen af computervirus bliver hele tiden mere kreative, ligesom det kan være svært at gennemskue potentielt farlige links eller filer i mails, da de sagtens kan se hele legitime og fine ud. Det vil med andre ord sige, at du i et kort og uagtsomt øjeblik ved blot et enkelt klik kan få inficeret din computer med virus eller malware, som i værste fald ødelægger eller låser din computer mod løsesum.

Giver gratis antivirus beskyttelse nok?

Der findes både gratis antivirusprogrammer og nogle, som du skal betale for. Som med så meget andet er den betalte version altid bedre end den, der er gratis. Betalte antivirusprogrammer giver en langt bedre og stærkere beskyttelse end de gratis versioner, som ofte kun er helt basal beskyttelse.

Du kan naturligvis ikke få en garanti for, at anvirusprogrammet er i stand til at beskytte din computer mod alt – dog sørger du for at give din egen IT-sikkerhed de bedste forudsætninger.

Prøv ESET gratis I 3 måneder

Hvilket antivirus anbefaler vi?

Der findes rigtig mange antivirusprogrammer på markedet. Vores erfaring er, at ESET giver den bedste og mest optimale beskyttelse. Det er desuden et ”let” program, hvilket betyder, at det ikke bruger mange ressourcer i brug.

Med Antivirus fra Eset har du mulighed for at prøve det gratis i 3 måneder for at se og vurdere, om du gerne vil ofre pengene på det eller køre med et gratis antivirus, som trækker flere ressourcer.

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil bruge penge på god IT-beskyttelse, ligger prisen på cirka 280 kroner for 1 år til 1 computer. Når den årlige periode er udløbet, får du en påmindelse om, at det er ved at udløbe, og om du gerne vil forny det. Du får altså ikke pludseligt en regning, som automatisk bliver trukket fra dit kort.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til valg af antivirus.

Anmeldelserne taler for sig selv
Super venlig og hjælpsom, han får tingene klaret, så de fungere.Nok ikke sidst gang jeg snakker med ham.
Emil Rolighed Nielsen
Emil Rolighed N.
17:56 07 Feb 20
Super service! Super flink gut at snakke med. Har man spørgsmål kan man bare skrive til ham. Købte en gamer pc hos ham. Komplet og billig. Den kører bare som den skal. Det er ikke sidste gang jeg handler med ham😃
Dennis Husedzinovic Andersen
Dennis Husedzinovic A.
18:20 16 Jan 20
Igår Daniel har fået en vil gamer maskine, er meget glad for.Super god & hurtigt service.Fik god rådgivning om opstart og drift.Jeg kan varmt anbefale Frohns IT SERVIS😊
Gosia Steciuk-Protasenko
Gosia S.
20:00 12 Jan 20
Sublim service. Fik god rådgivning om opstart og drift af hjemmeside samt SEO. Hjalp midt i juleferien, da jeg havde mest brug for det og tid til projektet.
Niels Peter Martin Pedersen
Niels Peter Martin P.
14:21 27 Dec 19
Jeg havde en udfordring med en excel fil, som jeg selv og flere andre har prøvet at løse uden held. Frohns IT-Service fik i løbet af ingen tid løst mit problem - tak for rigtig god service. I er de første jeg tager fat i næste gang jeg står med et problem.
Birthe Bülow Petersen
Birthe Bülow P.
21:28 10 Oct 19
Så fik Nicolai indfriet et længe venter ønske om at købe sig en rigtig gamer PC :-)Jimmy fra Frohns IT-service har været en kæmpe hjælp både med at finde de rigtige dele, og med at samle pc’en så den kører som den skal 🙂
Ian Jensen
Ian J.
15:36 23 May 19
Super service som altid af Jimmy. Afleverede en langsom bærbar og fik en hurtig tilbage 😉
Dan Albæk Larsen
Dan Albæk L.
06:33 20 May 19
Så blev det oz Tobias tur til at få en gamer pc 👍 han er megga tilfreds, tusind tak for god service Frohns it- service 👍👍
Tina Svenningsen
Tina S.
14:31 27 Apr 19
Service i top-klasse👌🏻 Gode råd og vejledning, sælger ikke noget kunden ikke har brug for. Hurtig ekspedition.
Afleverede min pc til reperation i mandags og mandag aften fik jeg allerede afvide hvad der skulle lave og har allerede fået den tilbage igen 😊👍 Ikke sidste gang jeg bruger Frohns IT-Service 😊👍
Jonas Rasmussen
Jonas R.
09:26 19 Apr 19
Min søn på 11 år, har smidt sine sparepenge efter en gamer pc. Jeg kiggede lidt omkring, og faldt over frohn it-service. I forløbet op til købet god service og Jimmy havde nemt ved at at sætte sig ind i vores behov. Han har efter min bedste overbevisning sammensat en super pc, inden for vores budget. Efter købet, har servicen været helt suveræn. Vi havde lidt opstarts problemer ang lav ydelse( spillet var sat forkert op) Jimmy gik helhjertet ind i det, og gjorde alt for at sønnike blev tilfreds. Lidt problemer med at få headset til at fungere. Det problem løste han også på glimrende vis.Ved ikke om problemerne var fejl 40( os selv). Uanset hvad har servicen været genial og de største anbefalinger herfra
Jørgen Harbo
Jørgen H.
13:21 04 Apr 19
Tog kontakt til Jimmy da jeg i længere tid har ønsket at skifte min gamle gamer pc ud med en der var up to date. Jimmy spurgte indtil mit behov og mine ønsker, hvad jeg lagde vægt på og sendte mig kort efter et forslag ud fra den pris jeg var villig til at give. Derefter gik det stærkt. PCén blev modtaget dagen efter den var sendt fra Frohns IT service - Alt var installeret og opdateret - jeg havde en ekstern Harddisk, her havde Jimmy lagt en vejledning til skift af harddisken i kabinettet og sikret grafikkortet med skum så det ikke kunne knække af hvis GLS ikke fragtede den sikkert nok. God opfølgning efter maskinen ankom for at sikre at alt virkede efter forsendelsen. FANTASTISK service - Tusinde tak Jimmy, her handler jeg gerne igen!
Lennart Andersson
Lennart A.
12:32 04 Apr 19
Super god service! Vi havde problemer med vores trådløse internet - og lånte derfor en Ubiquiti wifi access point af Frohns IT. Den virkede upåklageligt og vi har netop nu fået vores egen installeret - også af Frohns IT.
Anja Færk Mikkelsen
Anja Færk M.
18:43 26 Feb 19
Her får man en fantastisk service. Tingene er i orden og man får en virkelig god rådgivning.Kan klart anbefale Frohns IT-Service.
Anne Bæk Noesgaard
Anne Bæk N.
19:40 21 Feb 19
Super service både før, under og efter køb af gamer computer. Hurtig respons når vi har spørgsmål.
Brian Pedersen
Brian P.
19:33 21 Feb 19
Kan 100% anbefale Frohns IT-Service!Jeg kontakter Jimmy, da jeg har bestilt en SSD til min gamle PC, som jeg ikke selv kan få til at fungere.Jimmy mener ikke det er et problem, og vi aftaler en god pris.Beklageligvis går noget galt i bundkortet, og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men det var en 8 år gammel computer.Håndteringen herefter er helt til UG - der er ingen smalle steder overhovedet, og vi finder frem til en fornuftig løsning.Her tør jeg trygt overlade mit IT-udstyr igen, og kan klart anbefales!
Mathias Dan Sigaard
Mathias Dan S.
19:57 23 Dec 18
Hej alle Kan varmt anbefale Frohns IT ServiceHan lever fuldt ud op til Det man kalder IT Service hold da op Fik bygget en super fin Pc på under 8 dage og altid svar når man skriver Så 5 ud af 5 Stjerner 👍😄
Kim Kallemose Hansen
Kim Kallemose H.
20:54 19 Dec 18
Rigtig god service! Jeg har været helt tryg ved at aflevere min computer til ham. Helt sikkert et sted jeg godt kunne finde på at bruge en anden gang�
Pernille Klemmensen
Pernille K.
17:56 21 Aug 18
Jeg har oplevet virkelig god service. Blev informeret undervejs og der er ikke gjort noget uden mit sammentykke, han er også hurtig og billig, alt i alt virkelig god service. �
Malene Gregersen
Malene G.
11:47 21 Jul 18
Rigtig god service og hurtig behandling.Fik opgraderet og opdateret min IMac �
Dion Pedersen
Dion P.
21:15 15 Mar 18
Her kan man trygt aflevere sit it-udstyr. Det er i gode hænder, super god & hurtig service �����Har en meget glad søn, der nyder sin opdaterede computer, der nu fungerer som den skal!
Anne-Louise Michno
Anne-Louise M.
20:17 20 Feb 18
SUPER SERVICE!!Jeg har fået lavet en vild gamer maskine til billige penge...Tak for god behandling!
Benjamin Domino
Benjamin D.
21:50 12 Jan 18
Fik hjælp til og sætte den helt rigtige computere sammen som passer lige til mig. Frohns IT fik samlet pc'en og lage Windows på samt satte den helt rigtig op så det bare var "plug and play" 5 ud af 5 og kommer helt sikkert igen �
Simon Mikkelsen
Simon M.
18:57 19 Nov 17
Hurtig og effektiv hjælp. Du får mine varmeste anbefalinger. Med venlig hilsenGitte Hansen
Gitte Lone Hansen
Gitte Lone H.
18:36 13 Feb 17
Super service og hurtigt 😋
Karin Pia Blach
Karin Pia B.
16:04 21 Jan 17
Endnu engang er Frohns it-service på pletten og redder mig og min pc. tak for god service
Super hurtig løsning af mit problem og god service/opfølgning �
Lisbeth Jensen
Lisbeth J.
13:26 27 Oct 16
Jeg kan varmt anbefale Frohns IT Service!✔️ Hurtig reparation. ✔️ Rigtig go' service. ✔️ Tip-top pris. Jeg stod og skulle have renset blæseren på min gamle sag af en MacBook Pro inden flytning. Jimmy var så super fleksibel med afhentning og levering i løbet af samme aften - VIRKELIG LÆKKERT, når man har meget at tænke på inden uddannelsesstart.
Line Pedersen
Line P.
20:44 28 May 16
Super hurtig behandling og fantastisk service samt en meget overkommelig pris! Min computer fik skiftet sin harddisk ud med et SSD drev, og den fungerer upåklageligt og 100 gange bedre, end da jeg afleverede den!
Louise Damm Andersen
Louise Damm A.
14:42 16 May 16
Super service, it-snak der er til at forstå og det er som at få en helt ny computer hjem
Pernille Sofie Nybo
Pernille Sofie N.
20:42 28 Mar 16
Altid god og hurtig service som bare virker - og så tales der et sprog man kan forstå
Clauz Christian Frohn
Clauz Christian F.
15:08 06 Mar 16
Super service da min "gamle" PC skulle opgraderes.
Arne Ladegaard
Arne L.
09:05 20 Feb 16
Han har lavet min PC fra bunden og lavet den hvis der har været et problem, altid en god rådgivning. Kan varmt anbefales.
Thomas Nygaard Pedersen
Thomas Nygaard P.
19:47 11 Feb 16
Han er SÅ dygtig , han har styr på tingene og sige heller fra, hvis han mener det ikke kan betale sig at lave, istedet for blot at tjene penge!Super service på alt ligefra telefoner til computere og alt der imellem
Kathrine Byskov Hansen
Kathrine Byskov H.
13:03 22 Jan 16

NOD32 Antivirus

Kernen i ESET NOD32 Antivirus er ESET NOD32-motoren, hvilket gør det muligt at tilbyde et essentielt forsvar mod malware, som bygger på ESET’s velkendte optimale balance mellem detektion, hastighed og anvendelighed. Programmet tilbyder Spiltilstand, som beskytter dig, når du spiller, uden at belaste ydeevnen, og den seneste udgave indeholder et væld af interne forbedringer plus Licensstyring.

Internet Security

ESET Internet Security tilbyder daglige internetbrugere bundsolid beskyttelse, som bygger på ESET’s velkendte optimale balance mellem detektion, hastighed og anvendelighed. Ud over at du får gennemtestet ESET Antivirus, beskyttes dit webcam, og det bliver mere sikkert at foretage banktransaktioner online. Du kan også teste intelligente enheder, der er tilsluttet til din router, for sårbarheder.

Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium tilbyder internetbrugere ultimativ, flerlaget antimalware-beskyttelse, som bygger på ESET’s velkendte optimale balance mellem detektion, hastighed og anvendelighed. Programmet tilbyder prisbelønnet ESET Antivirus, administrerer dine adgangskoder, beskytter dine data, gør det muligt at teste dine intelligente enheder for sårbarheder og hjælper dig med at foretage banktransaktioner og betale sikkert online.

PRISER

Pris ved nysalg

1 år 2 år 3 år
Pris Varenr Pris Varenr Pris Varenr
 1 enhed 281 DKK  EAV1N1 422 DKK  EAV2N1 591 DKK  EAV3N1
 2 enheder 328 DKK  EAV1N2 492 DKK  EAV2N2 688 DKK  EAV3N2
 3 enheder 375 DKK  EAV1N3 562 DKK  EAV2N3 787 DKK  EAV3N3
 4 enheder 441 DKK  EAV1N4 661 DKK  EAV2N4 925 DKK  EAV3N4

Pris ved fornyelse

1 år 2 år 3 år
Pris Varenr Pris Varenr Pris Varenr
 1 enhed  197 DKK  EAV1R1  355 DKK  EAV2R1  478 DKK  EAV3R1
 2 enheder  230 DKK  EAV1R2  413 DKK  EAV2R2  557 DKK  EAV3R2
 3 enheder  262 DKK  EAV1R3  472 DKK  EAV2R3  637 DKK  EAV3R3
 4 enheder  308 DKK  EAV1R4 555 DKK  EAV2R4  698 DKK  EAV3R4

Pris ved nysalg

 1 år2 år3 år
 PrisVarenrPrisVarenrPrisVarenr
 1 enhed375 DKK EIS1N1562 DKK EIS2N1787 DKK EIS3N1
 2 enheder445 DKK EIS1N2668 DKK EIS2N2936 DKK EIS3N2
 3 enheder516 DKK EIS1N3773 DKK EIS2N31082 DKK EIS3N3
 4 enheder685 DKK EIS1N41026 DKK EIS2N41437 DKK EIS3N4

Pris ved fornyelse

 1 år2 år3 år
 PrisVarenrPrisVarenrPrisVarenr
 1 enhed 262 DKK EIS1R1 472 DKK EIS2R1 637 DKK EIS3R1
 2 enheder 312 DKK EIS1R2 561 DKK EIS2R2 757 DKK EIS3R2
 3 enheder 361 DKK EIS1R3 650 DKK EIS2R3 876 DKK EIS3R3
 4 enheder 478 DKK EIS1R4862 DKK EIS2R4 1163 DKK EIS3R4

Pris ved nysalg

 1 år2 år3 år
 PrisVarenrPrisVarenrPrisVarenr
 1 enhed487 DKK ESSP1N1780 DKK ESSP2N11072 DKK ESSP3N1
 2 enheder562 DKK ESSP1N2900 DKK ESSP2N21237 DKK ESSP3N2
 3 enheder637 DKK ESSP1N31020 DKK ESSP2N31402 DKK ESSP3N3
 4 enheder787 DKK ESSP1N41260 DKK ESSP2N41732 DKK ESSP3N4

Pris ved fornyelse

 1 år2 år3 år
 PrisVarenrPrisVarenrPrisVarenr
 1 enhed390 DKK ESSP1R1660 DKK ESSP2R1930 DKK ESSP3R1
 2 enheder450 DKK ESSP1R2765 DKK ESSP2R21072 DKK ESSP3R2
 3 enheder510 DKK ESSP1R3870 DKK ESSP2R31215 DKK ESSP3R3
 4 enheder630 DKK ESSP1R41072 DKK ESSP2R41200 DKK ESSP3R4

Kontakt Frohns IT-Service


Bestil et opkald

Du modtager typisk et opkald indenfor 4 - 6 timer

Udfyld kontaktformularen

Du modtager typisk svar på din mail indenfor 6 - 8 timer

Hvor holder Frohns IT-Service til?

Frohns IT-Service holder til i byen Mønsted nær Viborg.
Ligger på rute 16 mellem Viborg og Holstebro

Klik på kortet for at starte navigationen​

Fra hvilke byer kommer kunderne typisk fra?

 • Viborg
 • Holstebro
 • Herning
 • Skive
 • Struer
 • Lemvig
 • Mors
 • Mønsted
 • Løgstrup
 • Bjerringbro
 • Karup
 • Ulfborg
 • Ikast
 • Rødkærsbro

Essentiel antivirus til din PC eller MAC

Udfyld formularen, så sender vi dig via mail en testlicens så du kan prøve produktet.

 

Husk at intet kreditkort er nødvendigt

 

Vi sender dig en licensnøgle, som indtastes under installationen af programmet

Jeg ønsker at prøve ESET gratis I 3 måneder

Hvad er dit navn? *

Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

JaNej

Hvad er din mail? *

Hvad er dit telefonnummer?

Vi sender din testlicens typisk indenfor 4 - 6 timer

Bestil et opkald

Hvad er dit navn? *

Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

JaNej

Hvad er din mail? *

Hvad er dit telefonnummer?

En kort beskrivelse af dit problem/spørgsmål *

Udfyld kontaktformularen

Hvad er dit navn? *

Er du tidligere kunde hos Frohns IT-Service? *

JaNej

Hvad er din mail? *

Smid evt. dit telefonnummer

En kort beskrivelse af dit problem/spørgsmål *